Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Кралев присъства на тържественото честване на 90-годишния юбилей на ОСК „Локомотив” София

Спорт

Министър Кралев присъства на тържественото честване на 90-годишния юбилей на ОСК „Локомотив” София

Снимка:

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на откриването на  тържественото честване на 90-годишния юбилей на ОСК „Локомотив” София. В приветствието си той се обърна към треньорите, състезателите, ветераните и ръководителите на спортните клубове с благодарност, че от създаването на „Локомотив” София до днес са защитавали с достойнство честта на България на редица международни форуми. Кралев изтъкна, че чрез множеството спечелени европейски медали, медали от световни първенства и олимпийски игри, състезателите от „Локомотив” София мотивират младите поколения да спортуват. 

 „ОКС „Локомотив” са една от най-големите спортни организации в България със своите 16 клуба и над 1500 деца, картотекирани в тях. Уверявам Ви, че винаги можете да разчитате на Министерство на младежта и спорта като на надежден партньор. Вярвам, че заедно с ръководството на „Локомотив” София ще работим за подновяване на спортните съоръжения и бази, за да бъдат използвани безопасно от децата и възрастните”, заяви спортният министър.

„Най-старото железничарско дружество в Европа е дало на страната ни редица успешни и славни спортисти. В момента в ОСК „Локомотив” тренират 1500 деца в 16 вида спорт. Много усилия положихме да реновираме базата и да подобрим условията, при които тренират нашите деца. Това е нужно за постигане на добрите резултати в спорта”, каза  председателят на ОСК  „Локомотив” София Даме Стойков. Toй благодари на Министерството на младежта и спорта, лично на министър Кралев и на Столична община за доброто партньорство и подкрепата, която оказват на „Локомотив” София.  

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив