Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Красен Кралев открива реновирана зала в Перник

Спорт

Министър Красен Кралев открива реновирана зала в Перник

Снимка:

Волейболната зала към спортен комплекс „Дружба“ беше реновирана с отпуснатите от ММС 93 042 лв.

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще открие официално обновената зала „Дружба“ в гр. Перник. Събитието ще се състои на 14.10.2019 г. от 17.30 часа.

Волейболната зала към спортен комплекс „Дружба“ беше реновирана с отпуснатите от ММС 93 042 лв. с ДДС. След приключването на ремонтните дейности тя ще бъде използвана за подготовка от ВК „Миньор“ Перник и над 180 момичета от клуб по художествена гимнастика „Виктория“.

Обновяването на съоръжението стартира през месец юли 2019 г. по инициатива на Община Перник и след одобрен проект, внесен в Министерството на младежта и спорта.

Волейболната зала не функционираше в продължение на 15 години, а след основния ремонт ще се създаде възможност за пълноценен спортно-тренировъчен и състезателен процес.

На откриването са поканени временно изпълняващият длъжността кмет на гр. Перник г-жа Севдалина Ковачева, представители на спортните клубове в града и гимнастичката Християна Тодорова, носителка на бронзов медал с националния ансамбъл по художествена гимнастика от Олимпийските игри през 2016 г. в Рио де Жанейро.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема