Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Министър Кралев награди медалисти по бразилско джу-джицу

Спорт

Министър Кралев награди медалисти по бразилско джу-джицу

Министър Кралев награди медалисти по бразилско джу-джицу - Tribune.bg
Снимка:

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи почетни медали на ММС на световния вицешампион по бразилско джу-джицу Константин Николов и на европейския шампион Стилиян Георгиев.

Красен Кралев поздрави двамата състезатели на Боен клуб „Левски“ за успехите и им пожела още много победи.

Константин Николов спечели сребърен медал в категория до 82 кг, мастърс 3, кафяв колан на Световното първенство по бразилско джу-джицу в Лас Вегас, където участваха над 6000 бойци.

Стилиян Георгиев пък завоюва шампионската титла на син колан до 94 кг. на Европейския шампионат в Лисабон, на които 5000 състезатели спориха за отличията. След успеха той получи лилав колан. По-рано през годината Георгиев спечели и откритото първенство в Рим в своята категория.

Министърът се запозна от близо с правилата на бразилското джу-джицу и изгледа тренировката на бойците, с които се подготвяше и един от най-добрите ни джудисти Ивайло Иванов. Той тренира за предстоящото Световно първенство по джудо, което ще се проведе от 20 до 27 септември в столицата на Азербайджан - Баку. По думите на Иванов тренировките му по бразилско джу-джицу му помагат да подобри техниката си и борбата в партер.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати