Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Младеж с черен анцуг събори фаворитка на маратона в София (ВИДЕО)

Спорт

Младеж с черен анцуг събори фаворитка на маратона в София (ВИДЕО)

Младеж с черен анцуг събори фаворитка на маратона в София (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Спортисти коментират, че действията му изглеждат умишлени

Една от фаворитките на дисциплината 10 км в днешния маратон не успя да финишира след грозен инцидент. Сръбкинята Оливера Йевтич беше съборена грубо от друг участник в маратона.

Извършителят се издирва по видеокадри и снимки в социалните мрежи. Междувременно вече са сезирани и компетентните власти.

„Моля споделяйте! Безпрецедентен случай на агресия на спортно събитие от страна на един участник към друг, извършен напълно умишлено, както ще видите и на кадрите, заснети от камерите ни на мястото на събитието! Дамата е небезизвестната Оливера Йевтич - участник в шест олимпийски игри! Ако някой разпознае младежа в черния анцуг, нека се свърже с полицията! Благодаря предварително!“, пише възмутена жена във Фейсбук.

Не е просто откачалка, защото дисквалифицира много сериозен състезател и го прави съвсем целенасочено, предполагат коментиращи.

След падането Йевтич не успя да продължи с бягането и се наложи намесата на медицински лица. Тя беше една от фаворитките днес.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ето такива прояви наложи протеста! Да замерва хора с различно мнение с яйца!Абсолютни кретени!Така искат да спечелят и изборите с измислените машини за гласуване,които се манипулират много бързо от хакери!
11.10.2020 20:48 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати