Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Мнения след победата на Добруджа 07 над Нефтохимик 2010

Спорт

Мнения след победата на Добруджа 07 над Нефтохимик 2010

Мнения след победата на Добруджа 07 над Нефтохимик 2010 - Tribune.bg
Снимка:

Шансовете ни за успех бяха 50 на 50, всички допринесоха за тази победа, заяви Велизар Чернокожев

Волейболистите на Добруджа 07 (Добрич) победиха като домакини Нефтохимик 2010 (Бургас) с 3:0 гейма, в мач от дванадесетия кръг от Суперлигата при мъжете. Така добруджанци отбелязаха втора категорична победа над шампионите в редовния сезон. След мача своите мнения за успеха дадоха Велизар Чернокожев, Николай Тодоров и Денис Чавдаров.

"Никой не е казал, че ще бъде лесно. Както казах предварително, шансовете ни за успех са 50 на 50, така и се случи. Призовахме колкото се може повече хора да бъдат в залата и трибуните бяха пълни, нямаше свободно място. Благодаря на всички фенове, които ни подкрепиха, благодаря на момчетата, треньорите и щаба, защото всички допринесоха за тази победа", заяви след победата диагоналът Велизар Чернокожев.

"Вътре в игрището беше много трудно, трябваше да запазим пълна ковнцентрация за тази победа. Доста сериозно се подготвяхме за този мач и това ни се отблагодари на игрището. Нефтохимик имаше проблеми с посрещането и ние се възползвахме максимално от този факт за постигане на успеха", изрази своето мнение Николай Тодоров.

"Мачът бе изключително труден, въпреки че победихме с 3:0 гейма. Всичките части вървяха точка за точка. В третата част те даже ни водеха в края на гейма, но с тактически сервис успяхме да направим обрат, а с добра игра на блокада и защита успяхме да надделеем и да спечелим", допълни Денис Чавдаров.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп