Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Моци: Срещу Рома не сме се защитавали,играхме добър футбол

Спорт

Моци: Срещу Рома не сме се защитавали,играхме добър футбол

Моци: Срещу Рома не сме се защитавали,играхме добър футбол - Tribune.bg
Снимка:

,,Този отбор на Лудогорец ще стане много по-успешен от предишния. Откакто работя като директор в клуба, усещам, че в тези момчета има качество, но им трябва време и подкрепа“, обяви техническият директор на Лудогорец Козмин Моци е уверен пред БНТ. Той разкри още, че след успеха над Рома в групите на Лига Европа, от ръководството вярват в класирането в следващия етап на надпреварата.

„Извинявам се на г-н Моуриньо, но аз видях Лудогорец, който от първата до последната минута игра футбол срещу Рома. Не сме защитавали с 10 човека, видях Лудогорец, който играе футбол. Може да се каже, че е изненада победата, като се види какви играчи имат. Отборът игра така, все едно са заедно от 10 години. Нонато влезе много добре, а имаше две тренировки с тима. Те изиграха мача като семейство, като един голям отбор“, сподели Козмин Моци. 

„Надявам се след 3 години да излезем пак от групите на Лига Европа. Еуфорията е голяма сега, но трябва да сме много умни, защото ни очакват още пет, може би много по-тежки мачове“, допълни бившият играч.

Козмин Моци не подлага на съмнение шампионската титла на Лудогорец и през настоящия сезон.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети