Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Моци: Трудно е някой да ви повика в националния, когато не играете за клубния си отбор

Спорт

Моци: Трудно е някой да ви повика в националния, когато не играете за клубния си отбор

Моци: Трудно е някой да ви повика в националния, когато не играете за клубния си отбор - Tribune.bg
Снимка:

Легендата на Лудогорец Козмин Моци изрази своето разочарование, че не бе повикан в националния отбор на Румъния за старта на световните квалификации.

„Разбира се, че бих искал да бъда част от националния отбор на Румъния, но моето положение е много трудно. Вече съм на години, не играя за клубния си отбор и би било много трудно да съм в националния отбор. Трудно е някой да ви повика в националния отбор, когато не играете за клубния си отбор", коментира Моци.

"Бих искал да имам повече мачове за националния отбор, но това е положението. С едното око се смея, с другото плача. Отидох на два турнира, но за съжаление не записах нито една минута", добави той.

"Жалко, че не успяхме да се класираме за Евро 2020. Надявам се, че ще успеем да се класираме за Мондиал 2022 и ще имаме много по-добри резултати. На Световно първенство не сме се класирали от Мондиал 1998, така че е време да направим това, имаме добри играчи и вярвам в националния отбор. Надявам се, че ще се класираме", каза още Козмин Моци пред "Телеком Спорт".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати