Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Моуриньо: Нищо не ми липсва, искам голямо завръщане през лятото

Спорт

Моуриньо: Нищо не ми липсва, искам голямо завръщане през лятото

Моуриньо: Нищо не ми липсва, искам голямо завръщане през лятото - Tribune.bg
Снимка:

„Отказах на три или четири клуба, подготвям се за ново предизвикателство и знам какво искам“, каза Жозе

Жозе Моуриньо разкри, че иска завръщане в мениджърската професия през лятото.

56-годишният специалист е без работа, след като бе уволнен от Манчестър Юнайтед през декември, а сега заяви, че вече е отказал четири предложения.

„Това, което имам предвид, е да се завърна към треньорството през лятото и да поема новия си клуб от предсезонната подготовка“, сподели той за beIN Sports, цитиран от БГНЕС.

„Знам със сигурност това, което не искам да правя – за това и вече отказах на три или четири различни отбора. Трябваше да кажа „не“. И аз знам отлично какво искам, без значение от клуба, но като естество и измерение на работата“, добави той.

Португалският наставник каза още, че се наслаждава на своята почивка, но настоя, че ще се завърне още по-подготвен.

„Не ми липсва нищо, честно казано. Защото в момента съм безработен, от почти три месеца се подготвям максимално за следващия си клуб. Не е като да съм на почивка. Не ми е скучно, определено. Подготвям се за следващото предизвикателство и това е нещо, което е невъзможно при ежедневната работа във футбола, шестте пресконференции на седмица, трите мача на седмица, анализите преди и след края на мачовете, при всичките проблеми, които имаш – понякога нямаш никакво време за себе си. Предстои ми месец, в който ще се завърна по-добър и от преди“, сподели още Моуриньо.

Бившият мениджър на Манчестър Юнайтед , Челси, Интер, Порто и Реал Мадрид посочи, че едва ли ще стане национален селекционер, защото предпочита по-натоварения цикъл от срещи на клубно ниво.

„Не смятам, че ще поема представителен отбор. Смятам, че работата е доста специфична. Аз обичам ежедневния футбол и работа, многото турнири и мачове и искам да остана треньор на клубно ниво, но кой знае…“


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Жозе Моуриньо

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати