Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Може ли Швейцария да достигне полуфинал на Евро 2024

Спорт

Може ли Швейцария да достигне полуфинал на Евро 2024

Може ли Швейцария да достигне полуфинал на Евро 2024 - Tribune.bg

Швейцария се представя отлично на Евро 2024 до момента и хвърли в еуфория своите фенове. "Кръстоносците" излязоха от своята нелека група като втори в класирането, а след това изхвърлиха действащия шампион на Стария континент Италия. Играта на швейцарците е свежа и атрактивна и се харесва и на голяма част от неутралните зрители.

Сега наред е четвъртфинала с колебливата на този шампионат Англия. Феновете в Швейцария чакат със затаен дъх събота, когато в 19,00 часа българско време на "Меркур-Шпил Арена" в Дюселдорф ще бъде даден първия съдийски сигнал на епичния сблъсък.

Англичаните се спасиха като по чудо в осминафинала срещу Словакия, когато Джуд Белингам от нищото вкара феноменален гол в 95-та минута, за да прати мача в продължения. По този начин Трите лъва продължават да разочароват своите фенове с играта си, а отстраняването на словаците все още не е "обърнал тренда" в емоциите на запалянковците.

Въпреки това букмейкърът 8888.bg смята, че британците ще успеят да победят Швейцария. Вероятността това да се случи е 43,3 процента. Шансовете за равенство в редовното време са 31,7%, а за победа на "кръстоносците" 25,2%.

До този момент англичаните вкарват трудно голове в мачовете си на Евро 2024, а със сигурност селекционерът Гарет Саутгейт ще заложи на малко повече предпазливост срешу мошната игра на Швейцария в атака. Може би затова букмейкърът 8888.bg е категоричен, че в четвъртфиналния сблъсък от Евро 2024 на стадиона в Дюселдорф няма да видим много попадения. Вероятността за "ъндър" или "под 2,5 гола" е 65,8 процента. Шансовете за "оувър" или "над 2,5" е 39,4%.    


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати