Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Напрежение на "Герена", Мъри отказа да води Левски

Спорт

Напрежение на "Герена", Мъри отказа да води Левски

Напрежение на Герена, Мъри отказа да води Левски - Tribune.bg
Снимка:

Скандал разтърси Левски в навечерието на старта на пролетния дял на шампионата.

Словесните излияния на Станимир Стоилов за задълженията на клуба и показване на виновните за тежкото финансово състояние, са станали причина за остри разговори по темата в четвъртък. Наставникът е бил помолен от шефовете с по-твърд тон да извади темата от своите изявите пред медиите. В резултат на това Мъри е отказал да води тренировката на сините. Тя е преминала под ръководството на помощника му Цанко Цветанов.

Ръководството на клуба всячески отклонява темата, а наскоро бившият изпълнителен директор Баждеков сподели, че не е нужно да се вадят скелети от гардероба. Стоилов обаче смята, че не е редно ежедневно да се призовават феновете да даряват посредством всякакви кампании, а насреща да няма прозрачност.

Треньорът е един от идеолозите клуба да стане собственост на феновете. Видимо обаче Наско Сираков не си дава много зор и доста уклончиво и без конкретика отговаря на призивите на запалянковците да даде пакет акции, който ще позволи ново мащабно сдружение да има водеща роля по важните процеси в клуба. Новите силни хора от генералния спонсор, които убедиха Стоилов да поеме Левски с обещанието да се изпращат редовно заплатите, са на страната на собственика. От Националния клуб на привържениците и други организирани фенски структури безрезервно подкрепят треньора в идеята му всички да знаят кой от предишните собственици и ръководни кадри какви документи е подписвал и как са се натрупали задължения от над 30 милиона лева. Така наречената синя лустрация, за която в последните десетина дни тръби Станимир Стоилов, явно не се харесва на шефовете на клуба, а също и на бивши собственици и директори.

По тази и други тема в петък треньорът на Левски трябва да даде брифинг. Очаква се привърженици на сините да подкрепят Мъри и отбора на последната тренировка преди съботния мач с Локо Пловдив на „Герена“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети