Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Наско Сираков: „Левски“ ще има нов собственик

Спорт

Наско Сираков: „Левски“ ще има нов собственик

Снимка:

Левски ще има нов собственик през следващия сезон. Това обяви мажоритарният притежател на акции в клуба Наско Сираков навръх 107-годишнината от създаването на „сините“.

„Преговорите продължиха над 6 месеца. Всичко е завършено и е в ръцете на адвокатите, работят от 4 дни. Левски ще има нов собственик. Той поема всички задължения на клуба, осигурява издръжката и обещава Левски да се върне, където му е мястото“, посочи Сираков.

Другата новина, която съобщи Сираков е, че има обещание за построяването на нов стадион по възможно най-бързия начин. „Обещах, че Левски няма да фалира и го направих“, отчете се пред феновете Сираков.

Новият собственик е англичанин, бизнесът му е ситуиран в Ню Йорк. Няма нищо общо с политика, обясни още Сираков.

Искам ясно да заявя, че нещо, което сме наследили и ни е завещано от нашите деди, които са отделяли от залъка си и са работили като кучета, за да има стадион „Георги Аспарухов“, ние сега трябва да искаме позволение за нещо, което е наше. Да се молим. Искам да кажа на всички държавници да не им се налага да се сблъскат със „синята“ любов. Оправдания от рода „какво ще кажат другите отбор“ тук не важат, защото сме единствените, които сме си построили сами стадиона, каза Сираков.

Сираков обяви със сълзи на очи, че е правил всичко възможно клубът да продължи своето съществуване, а оттук насетне го очаквали само добри новини.

„По желание на бъдещия нов собственик, аз ще остана като президент на клуба и ще отговарям за спортно-техническата част. Човекът гледа на това като бизнес. Налага се акциите да бъдат прехвърлени. Това не може да стане за един ден“, обясни още той.  


Коментари (3)

Левскарка по рождение! Левски може би ще се сдобие с нов собственик в момента, в който загуби и последния си фен!
Непрекъснато слушам за какви ли не сценарии, но че Левски беше и все още се съсипва по сценарий, това и най-големите му врагове признават!
Дерзайте, "ръководство"! Бъдете сигурни, че след 50 години никой няма да знае кои сте били!
24.05.2021 11:49 / Отговор
1-20 На Божката ли връщате акциите ? Жалки марионетки
24.05.2021 11:59 / Отговор
Знаещ Лъжа е,че сте си строили стадиона сами. Всичко е правено с държавна пара,през бюджета на МВР.
24.05.2021 18:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още