Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Наско Сираков поведе шествието по повод 106-годишнината на ПФК Левски

Спорт

Наско Сираков поведе шествието по повод 106-годишнината на ПФК Левски

Снимка:

Легендата на "сините" застана начело на похода заедно с друга легенда - Кирил Ивков

Наско Сираков поведе "синьо" шествие по повод 106-годишнината от основаването на футболен клуб Левски. Легендата на "сините", за когото се очаква да придобие акциите на ПФК Левски другата седмица, застана начело на похода заедно с друга легенда - Кирил Ивков, от паметника на Апостола до могилката пред 22-о училище, където клубът е основан на 24 май 2014 година.

Ивков и бившият нападател Георги Цветков поднесоха венец пред паметника на Васил Левски, преди да стартира шествието, в което се включиха още изпълнителният директор на клуба Павел Колев, ветерани и привърженици. Сред присъстващите бе и бившият собственик на Левски Тодор Батков.

"Честитя на всички българи този светъл празник - Деня на славянската писменост, просвета и култура. Честитя и на всички левскари 106-годишнината на клуба. Легитимиран към от цялата синя общност, но не съм легитимиран документално и юридически. Когато акциите са в мен, ще свикам пресконференция и ще отговаря на всички въпроси", лаконичен бе Сираков пред репортери.

"Решението със Сираков е много добро. Той е най-успешният спортен ръководител. Дайте да се обединим около него и с общи усилия да продължим напред. Левски е начин на живот. Поклон пред всички, които дават средства. Трябва да продължим по този начин, да се преодолее тази криза. Вярвам, че акциите ще бъдат прехвърлени на Наско Сираков. Трябва да се направи сериозна организационна реформа", коментира Батков пред репортери пред паметника на Васил Левски.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още