Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Наско Сираков тръгна с охрана след трусовете в „Левски“

Спорт

Наско Сираков тръгна с охрана след трусовете в „Левски“

Наско Сираков тръгна с охрана след трусовете в Левски - Tribune.bg
Снимка:

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков вече се движи с охрана, съобщава "Тема Спорт". Босът на "сините" ще бъде пазен от частни охранители след последните събития в клуба, довели и до хвърлената оставка от Станимир Стоилов. Охраната на Сираков е осигурена от члена на Надзорния съвет на клуба Антон Краус, който има частна охранителна фирма. Легендата на Левски е тръгнала с охрана след Общото събрание в четвъртък, когато бе взето решение за отстраняването на Петър Ганев и Ивайло Ивков.

Решенията на Общото събрание предизвикаха вълна от недоволство сред организираните фенове, като се появиха и слухове, че предстоят ексцесии и по трибуните.

Затова от охранителната фирма на Краус са засилили мерките за сигурност и при победата над Локомотив София. По време на мача на "Герена" в събота бяха разположени полиция и жандармерия, а мерките за сигурност бяха безпрецедентно засилени. Двубоят обаче протече нормално, а той се оказа и последен за Станимир Стоилов, който след мача официално обяви, че се оттегля.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати