Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Наско Сираков: Аз съм за сериозна промяна, но трябва да я направи Боби Михайлов

Спорт

Наско Сираков: Аз съм за сериозна промяна, но трябва да я направи Боби Михайлов

Снимка:

Собственикът на Левски - Наско Сираков, коментира Конгреса, на който Борислав Михайлов бе преизбран за президент на БФС.

Босът на "сините" подкрепи именно бившия си съотборник в битката за поста, но сподели, че не харесва състава на новия Изпълком.

"Не съжалявам. Абсолютно заставам зад това мое решение. Тук който излъже, открадне или прекара някой, е герой. Аз винаги съм се стремял да живея и да действам според моите виждания за живота, така че заставам абсолютно зад това свое решение. Казах го и преди Конгреса. Аз съм коректен човек и преди 23 години присъствах на един конгрес, когато Стефан Софиянски се изправи пред Иван Славков, и на три метра пред мен двама покойници, които бяха 50 години приятели, имаха двубой. И тогава си казах, че никога през живота ми не мога да допусна това нещо да се случи с мен и с някой от моите съотборници, с които съм изживял най-щастливите мигове във футбола. Заставам 100% зад решението си", отсече Сираков.

"А като имате въпроси, оттук нататък ще ги отправяте към Боби Михайлов и новия Изпълком. Там много неща не ми харесаха. Особено съставът на новия Изпълком. Аз съм за сериозна промяна, но трябва да я направи Боби Михайлов. С този изпълком не виждам как ще го направи. Вече не вярвам", допълни Сираков.  


Коментари (2)

attropo ти си просто едно влечуго,насьо!И си дълбоко аморален човек!
14.10.2021 15:16 / Отговор
Георги v. Е как ще стане това?
14.10.2021 19:55 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема