Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Национален фен клуб Черно море с официално становище за ексцесиите на "Тича"

Спорт

Национален фен клуб Черно море с официално становище за ексцесиите на "Тича"

Национален фен клуб Черно море с официално становище за ексцесиите на Тича - Tribune.bg

Национален фен клуб Черно море Варна излезе с официално становище по случая разразилите се грозни сцени между двете полувремена на снощната среща Черно море - ЦСКА във Варна. Както е известно на почивката привърженици на гостите бяха уцелени със самоделни бомби, дошли от външната страна на стадиона. В отговор на това червените запалянковци нанесоха щети върху ламаринената ограда, заграждаща съоръжението в този сектор.

"Във връзка с появилите се още снощи обвинения в медийното пространство целящи злепоставянето на сектора ни категорично заявяваме, че крайните организирани привърженици на Черно море Варна нямаме нищо общо с възникналите по време на почивката между полувремената ексцесии и хвърлената в сектора за гости бомба. Необяснимо за нас е как, дали от страх, дали от откровена незапознатост някои хора пропускат да отбележат очевидното. За вторите поясняваме, че по същото време, в непосредствена близост до гр. Варна се провежда национална среща на феновете на другия "столичен" тим. За съжаление, губещ от "тежкия" хулигански сблъсък се оказа явно доста коравата двумилиметрова ламарина, ограждаща стадиона.

Благодарим на всички, които бяха на стадиона и не спряха да подкрепят отбора през целия мач. Благодарим и на отбора, който не спря да се бори, дори и с човек по-малко. Битката продължава! Заедно можем!

УЛТРАС ЧЕРНО МОРЕ"

https://www.facebook.com/varna1913/posts/10157687232047992


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Йордан67 Когато се докоснат с нещо феновете на "Чорбата", или "Говедата", веднага се надава вой до небето. Вчера ЦСКА се измъкна на магия от загубата, но вместо да благодари на съдбата(и съдията), сега търси под вола теле! Някога във Варна се отнасяха със симпатии към тях, а Левски беше антипатичен. Сега с тези си фалшиви хленчения, вероятно ще настроят повече варненци срещу себе си.
13.09.2020 16:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети