Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Националите до 12 г. загубиха от Франция на Европейската отборна лятна купа в Дижон

Спорт

Националите до 12 г. загубиха от Франция на Европейската отборна лятна купа в Дижон

Националите до 12 г. загубиха от Франция на Европейската отборна лятна купа в Дижон - Tribune.bg
Снимка:

България е в група с отборите на Дания, Франция и Великобритания

Националите на България до 12 г. (момчета) отстъпиха на домакините от Франция с 1-2 победи на Европейската отборна лятна купа в Дижон. Така нашите момчета имат една победа и една загуба. Вчера родните таланти разгромиха Дания с 3-0 победи. Утре българчетата ще играят в решителен мач срещу Великобритания в спор за класиране на полуфиналите, съобщава Българската федерация по тенис.

Александър Василев (ТК "15:40", гр.София) загуби 6:7(5), 1:6 от Грегъри Врел Нагел. Йоан Найденов (ТК "15:40", гр.София) падна с 1:6, 6:3, 0:6 от Йошка Сборовски. В срещата по двойки Ивайло Симеонов (ТК "Кристи", гр.Дряново) и Александър Василев (ТК "15:40", гр.София) победиха с 6:1, 4:6, 11-9 Карим Бенани и Йошка Сборовски.

България е в група с отборите на Дания, Франция и Великобритания.

България е представена от Александър Василев (ТК "15:40", гр.София), Йоан Найденов (ТК "15:40", гр.София) и Ивайло Симеонов (ТК "Кристи", гр.Дряново). Треньор на българчетата е Михаил Минчев.

Освен България в турнира участват отборите на Дания, Франция, Великобритания, Израел, Люксембург, Португалия и Словения. Отборите са разпределени в две групи от по четири тима, а първите два ще се класират за полуфиналите. Победителите от полуфиналите ще се класират за финалите на Европейската отборна лятна купа.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тенис, БФТенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети