Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Националите се изправят срещу Гибралтар, Стоичков: "Време е за победа!"

Спорт

Националите се изправят срещу Гибралтар, Стоичков: "Време е за победа!"

Националите се изправят срещу Гибралтар, Стоичков: Време е за победа! - Tribune.bg
Снимка:

Довечера трикольорите се изправят срещу непретенциозния тим на Грибралтар в София в търсене на първата си победа от две години насам.

Селекционерът Георги Дерменджиев има куп проблеми преди днешната среща заради контузени и заразени с коронавирус играчи, които отпаднаха от сметките му. Той не може да разчита на Николай Михайлов, Кирил Десподов, Пламен Илиев, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков и Исмаил Иса, които пропускат и мачовете с Финландия и Ирландия в Лигата на нациите.

Очаква се единайсеторката на България за днешния мач да бъде съставена от Мартин Луков на вратата и Страхил Попов, Валентин Антов, Васил Божиков и Александър Василев в отбрана. Кристиан Малинов и Мартин Райнов ще бъдат двамата опорни полузащитници, а Георги Йомов и Здравко Димитров ще действат по крилата. Атаката ще води Божидар Краев, а зад гърба му шанс за изява ще получи Доминик Янков.

Легендата на България Христо Стоичков не пропусна да коментира контролата на българския национален тим днес. 

„По мое време такива контроли не играхме, а и нямаше Гибралтар тогава. Време е за победа! Напред, българи”, написа Стоичков в официалната си страница във Facebook.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети