Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Националите ще гласуват в Люцерн

Спорт

Националите ще гласуват в Люцерн

Националите ще гласуват в Люцерн - Tribune.bg
Снимка:

Футболните национали ще гласуват за президентските и парламентарните избори днес в Люцерн. В хотела, в който е отседнал отборът за световната квалификация с Швейцария, е инсталирана избирателна секция.

„Почти всички от делегацията ще гласуват и приеха ентусиазирано новината за възможността да изразят вота си“, информираха от лагера на отбора.

Мачът, който за българите има цената само на престиж, е в понеделник вечер. Два дни отборът възстановява в Одеса на базата на местния Черноморец след ремито 1:1 с Украйна. Националите са имали всички екстри за релаксиране и тренировки преди да отпътуват за сблъсъка със селекцията на „часовникарите“.

Неочаквано най-търсен за снимки и автографи в Одеса от бесарабските българи се оказа дебютиралият за „лъвовете“ 19-годишен вратар Светослав Вуцов. Талантът прави фурор този сезон не само с изявите си под рамката, но и извън терена. Наскоро той хвърли бомбата с изявлението, че симпатизира на ЦСКА, въпреки че е от една от най-известните левскарски фамилии – тази на покойния му дядо Иван Вуцов. Баща на стража е Вили Вуцов, а чичо Руслан Вуцов. В контролата срещу украинците Светослав игра през второто полувреме и при 19 голови ситуации допусна само едно попадение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети