Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Наумов: Николай Киров е точният човек за нас

Спорт

Наумов: Николай Киров е точният човек за нас

Наумов: Николай Киров е точният човек за нас - Tribune.bg

Капитанът и вратар на ЦСКА 1948 Даниел Наумов е гост в предаването "От дузпа в тъч".

Стражът на "червените" смята, че Николай Киров е точният човек за отбора и вижда положителна промяна след неговото назначение. Той сподели, че не е част от националния отбор заради лично отношение на даден човек от щаба на Ясен Петров към него.

"Изиграхме слаб мач срещу Арда. Положителното е, че успяхме да се върнем в мача, след като губихме 0:2 на полувремето. За съжаление обаче едно добро изпълнение на Спас Делев реши мача. Ако стартираме мачовете, както играем вторите полувремена, може да имаме по-добри успехи. Доста треньори се смениха в последно време. С пристигането на Николай Киров мисля, че ръководството намери точния човек. Той е изключителен специалист и професионалист. Държи на дисциплината в отбора. Видя се положителна промяна след неговото идване - спечелихме повече точки отколкото преди той да дойде. Мисля, че ръководството ще му гласува доверие и, когато дойде трансферният прозорец, да направи селекция.

Към момента позицията, на която се намираме, е напълно реална с оглед представянето на отбора. Не мога да дам прогноза къде ще завършим в края на първенството. Зависи какво ще се случи по време на трансферния прозорец. Трябват играчи, които да подсилят отбора. Надявам се ръководството да направи една добра селекция. Явно към момента нямаме нужната класа, за да гоним резултатите, които изисква ръководството. Напуснаха ни голям брой качествени футболисти, които държаха отбора. Такива са Венци Василев и Сашо Александров. В трудните моменти те могат да бутнат отбора напред.

Г-н Найденов е основен спонсор на нашия клуб. Не е много близко до отбора. Връзката между отбор и ръководство се осъществява чрез г-н Гьонов. Върнахме се към стария начин на работа, 8-часовият работен ден е премахнат. Мисля, че това имаше своите положителни страни, но не беше изпипано докрай. Тренираше се повече, но с идването на Николай Киров 8-часовият работен ден отпадна. Надявам се да победим ЦСКА - София. Имат много тежък мач в Лигата на конференциите. Може би ще са по-измореният отбор, ние излизаме за победа", каза Даниел Наумов.

"Далеч сме от най-високата футболна сцена на национално ниво от доста години. Отборът ще даде всичко, за да зарадва целия народ. Аз съм аут от националния отбор заради лично отношение на даден човек от щаба на Ясен Петров. Не е продиктувано от мое действие или конкретна ситуация. Може би нещо трупано с години, което не мисля, че трябва да засяга интересите на националния отбор. Боли ме, че не съм част от националния отбор в момента. Не съм говорил с Ясен Петров по този въпрос. Не знам дали е запознат със ситуацията. Това ми влияе отрицателно. Резултатите на моя отбор не са добри и това беше използвано, за да не ме извикат в националния отбор. Обяснението, което от щаба са дали към мои треньори, е че не разсмивам достатъчно групата по време на лагери. Да, така е, колкото и абсурдно да звучи. Мисля да покажа с добри игри, че имам място в националния отбор. Не искам да упреквам никого. Казвам нещата такива, каквито са. Уважавам изключително много Ясен Петров. Дебютирах за мъжкия отбор именно под негово ръководство. Надявам се с игрите си да го убедя, че заслужавам място в националния отбор", допълни вратарят на ЦСКА 1948.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети