Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Най-добрите тенисисти в света до 14 г. идват в София

Спорт

Най-добрите тенисисти в света до 14 г. идват в София

Най-добрите тенисисти в света до 14 г. идват в София - Tribune.bg
Снимка:

Български тенисисти при юношите и девойките до 14 г. също ще вземат участие в престижната надпревара.

Българският национален ОББ тенис център в София ще посрещне най-добрите тенисисти в света. При момчетата №1 и 2 в ранглистата Александру Михай Коман от Румъния и Ярослав Демин от Русия са подали заявка за участие в международния тенис турнир за юноши и девойки до 14 години Bulgaria Cup. Претенденти за престижните награди са и най-добрите състезатели на Германия Гьорг Израелян и Марк Майданджич - те са съответно №7 и 13. При момчетата близо 30 тенисисти очакват да влязат в квалификациите за турнира, който започва на 26 май.

При момичетата се очертава изключително силно руско присъствие. Към днешна дата под №1 ще бъде поставена Анастасия Гурева - №5 в международната ранглиста, а водачка в другата част на схемата - Ярослава Барташевич, №11. У нас пристига и Алена Касаткина, която в момента е 13-а. При момичетата близо 20 тенисистки все още очакват да намерят място в топ турнира, който е от най-високата първа категория на Тенис Европа.

Най-добрите български тенисисти при юношите и девойките до 14 г. също ще вземат участие в престижната надпревара, съобщава Българската федерация по тенис.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети тенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети