Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Назон иска да остане в ЦСКА

Спорт

Назон иска да остане в ЦСКА

Назон иска да остане в ЦСКА - Tribune.bg

Вижте подробности

Нападателят Дюкенс Назон е щастлив в ЦСКА и иска да остане в тима и през пролетния полусезон, пише „Тема Спорт“.

Националът на Хаити е голмайстор на армейците както за настоящия, така и за миналия сезон.

След завръщането на Фернандо Каранга обаче от „Армията“ започнаха да работят по негов изходящ трансфер, тъй като сега е перфектен момент да бъдат взети добри пари от продажбата му. Дюкенс на практика бе спазарен с кипърския Пафос за 600 000 долара, като дори пътува до Острова на Афродита, за да финализира сделката.

В последния момент обаче той и агентът му поискаха по-високи финансови условия и разговорите бяха прекратени. Както вече писахме, това не се хареса на ръководните фактори в Борисовата градина, които продължиха да му търсят отбор. Той дори посети лагера на руския Ахмат Грозни, а мениджърът му потвърди, че има изпратена оферта за неговите права.

Вчера обаче от агенцията, представляваща хаитянина, съобщиха, че той няма да премине в клуб от Русия, което значи, че преговорите между Ахмат и ЦСКА са приключили неуспешно.

Назон е сред централните фигури в съблекалнята на армейците, а освен това се е устроил добре в София. Семейството му също се чувства отлично в родната столица. Затова и той би бил съгласен да си тръгне от ЦСКА само при много добра оферта. Треньорът Нестор Ел Маестро също настоява Дюкенс да остане, тъй като Каранга все още е далеч от оптималната си физическа форма, а Естрада и Асприля така и не показват, че може да им се има кой знае какво доверие.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети