Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Назон получи повиквателна за националния отбор на Хаити

Спорт

Назон получи повиквателна за националния отбор на Хаити

Назон получи повиквателна за националния отбор на Хаити - Tribune.bg

Вижте подробности

Страхотното представяне на нападателя на ЦСКА Дюкенс Назон в първите пролетни мачове му заслужи завръщане в националния отбор на Хаити.

Той попадна в разширения състав на селекционера Жан-Жак Пиер за последните два двубоя от Група Б на Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ срещу Монсерат (25 март) и Бермуда (28 март). До момента тимът е с актив от 3 победи и 1 равенство и е в чудесна позиция да се класира за група А на следващото издание на надпреварата.

Назон, който е третият най-добър реализатор в историята на Хаити с 26 попадения, не е получавал повиквателна от август 2021. Тогава той прави саркастичен коментар пред медиите относно методите на бившия капитан, след това станал селекционер – Пиер, който го наказва с изваждане от състава. Изглежда обаче чудесната форма на нападателя и важността на предстоящите битки са на път да изгладят техните отношения. В разширения списък от 31 футболисти на младия специалист попадат още бившият вратар на Царско село Джони Пласид (Бастия) и голмайсторът на Макаби (Хайфа) Френдци Пиеро, с когото „Тема Спорт“ писа, че ЦСКА се размина през лятото. Жан-Жак Пиер ще обяви финалните си 23-ма избраници в началото на март.

В първите два пролетни мача на армейците Дюкенс Назон се отчете с 3 попадения и 2 асистенции и определено блести в началото на новата година. Ако продължи с тази форма, със сигурност ще запази мястото си в състава на Хаити.

Други футболисти на ЦСКА, които очакват повиквателни в паузата в шампионата в края на март са българите Иван Турицов и Християн Петров, както и Енес Махмутович от Люксембург и Жираир Шагоян от Армения.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ЦСКА

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети