Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Неофициално: Левски има нов генерален спонсор

Спорт

Неофициално: Левски има нов генерален спонсор

Снимка:

Левски е на крачка да закърпи силно разклатеното си финансово състояние, твърди БЛИЦ, позовавайки се на собствени източници, според които ръководството на „сините“ е на финалната права за осигуряването на генерален спонсор.

Става въпрос за познатата австрийска компания Щрабаг (Strabag), която вече беше рекламодател на „Герена“ преди няколко години и логото ѝ блестеше на сините екипи. Даже сектор „А“ на „Герена“ бе прекръстен на името на концерна.

Впоследствие договорът между двете страни изтече и не беше подновен. Сега обаче предстои подписването на нов такъв. Нещо повече - мощната строителна фирма ще дава повече пари отпреди – 3,5 милиона лева на сезон. Именно поради тази причина Щрабаг ще е не само рекламодател, а генерален спонсор на Левски.

Тя е най-голямата строителна компания в Австрия и сред най-големите в Европа. Има активен бизнес в Австрия, Германия, всички държави в Източна и Югоизточна Европа, на някои пазари в Западна Европа, Арабския полуостров, както и в Канада, Чили, Китай и Индия. На тези пазари Щрабаг оперира чрез дъщерни компании или чрез участие в отделни проекти.

Очаква се новината да бъде потвърдена тези дни – най-късно в края на другата седмица.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още