Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Невяна Владинова прекратява кариерата си и става втори вицепрезидент на БФХГ

Спорт

Невяна Владинова прекратява кариерата си и става втори вицепрезидент на БФХГ

Невяна Владинова прекратява кариерата си и става втори вицепрезидент на БФХГ - Tribune.bg
Снимка:

„Невяна има не само желание, но и качества да бъде отдаден и прекрасен ръководител“, каза Илияна Раева

Невяна Владинова прекратява състезателната си кариера заради травма и започва работа във Федерацията по художествена гимнастика. Това стана ясно по време на заседанието на Управителния съвет на БФХГ. Заседанието беше онлайн поради ситуацията с COVID-19.

Първа точка от дневния ред беше представянето на екипа на президента Илиана Раева за новия четиригодишен олимпийски цикъл. Тя първо благодари на досегашния си екип, а след това представи по отделно всеки за новия сезон.

Първи вицепрезидент остава трикратната ни световна шампионка Мария Петрова. Генерален секретар остава Росина Атанасова. Офис мениджър - Гергана Йорданова. Спортен мениджър - Моника Панайотова. Международни връзки - Йоана Ангелова. Организатор - Емил Гаджев. Финанси и счетоводство - Надя Величкова и Николай Коларов. Адвокат - Кремена Георгиева. Маркетинг и реклама - Юлия Мумджиева.

След като ги представи, Илиана Раева говори пред всички членове на УС за любимката на всички и капитан на индивидуално жени Невяна Владинова. Тя обяви, че поради тежка травма във врата, Неви преустановява спортната си кариера и е изразила желание да работи в БФХГ. Мечтата на красавицата е някой ден да бъде успешен ръководител и иска да се учи и да трупа опит.

Илиана Раева е провела дълъг разговор с нея, харесала е решимостта й и смелостта да заяви как иска да продължи пътя си и предлага да стане втори вицепрезидент на БФХГ.

„Благодаря на Илиана Раева за подкрепата и готовността и да ми помага в пътя, по който поемам. От тук нататък ще благодаря с действия“, заяви Владинова пред УС.

„Харесвам хора, които смело се заявяват! Невяна има не само желание, но и качества, които може да развива и един ден да бъде отдаден и прекрасен ръководител. Ще й помагам и ще се радвам да наблюдавам развитието й, в което не се съмнявам. Трябва да се дава път и помощ на младите. Да имат поле за изява, защото тяхната енергия и младост може да бъде много полезна", коментира Илиана Раева.

"Поздравявам Илиана за решението и помощта, която оказва на младите, които поемат по нов път, свързан с гимнастиката! Поздравявам Илиана за пътя, който е поела да приобщава младите към нас и да им помагаме и да ги учим", каза Мария Петрова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети