Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Неймар бе повикан за контролите на Бразилия

Спорт

Неймар бе повикан за контролите на Бразилия

Неймар бе повикан за контролите на Бразилия - Tribune.bg
Снимка:

"Няма да оставя извън състава атлет от класата на Неймар“, обясни селекционерът на Бразилия

Неймар попадна в състава на Бразилия за приятелските срещи с Колумбия и Перу следващия месец, независимо от спекулациите относно бъдещето му, свързващи го с трансфер в Испания.

Новината за повиквателната от страна на селекционера Тите идва в момент, в който бившият капитан на Селесао е на път да напусне френския шампион ПСЖ и да се завърне в Ла Лига преди края на трансферния прозорец на 2 септември – или в Барселона, или в Реал Мадрид.

Най-скъпоструващият футболист в света страда от травма на глезена, която му попречи да участва на изминалата Копа Америка, спечелена от бразилците. Властите в Бразилия наскоро прекратиха разследването срещу Неймар по обвинение в изнасилване поради липса на доказателства – обвинение, което самият нападател отрече.

Тите сподели, че е разговарял с Неймар, който „е казал, че е щастлив“, но не е работил върху „тактическите аспекти на играта“. „Няма да оставя извън състава атлет от класата на Неймар“, обясни селекционерът на Бразилия, обяснявайки, че е искал да му даде „игрово време“. Бразилия се изправя срещу Колумбия на 6 септември в Маями и срещу Перу, който победи във финала за Копа Америка, на 10 септември в Лос Анджелис. /БГНЕС


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати