Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Неймар не попада в плановете на ПСЖ

Спорт

Неймар не попада в плановете на ПСЖ

Неймар не попада в плановете на ПСЖ - Tribune.bg

Френският шампион Пари Сен Жермен е все по-вероятно да се раздели с една от големите си звезди това лято – Неймар.

Съвсем наскоро се появиха информации, че парижани правят опити да се отърват от него, а сега „RMC Sport“ съобщава, че от клуба са информирали 30-годишния бразилец за плановете си да го продадат.

Слуховете за раздяла с Неймар се появиха още след отпадането на ПСЖ от Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига. Самият футболист нееднократно заяви, че иска да остане на „Парк де Пренс“, но е променил мнението си след скорошно интервю на президента на клуба Насер Ал-Хелаифи, който избегна да отговори на въпрос дали бразилецът ще продължи да е централна фигура в проекта на парижани.

ПСЖ има желание да обнови състава за новия сезон, но без Неймар да присътва в него, допълва изданието, което разкрива още, че това решение вече е било съгласувано между президента Ал-Хелаифи, новия спортен директор Луис Кампос и с очаквания нов треньор на тима Кристоф Галтие.

Самият Неймар се е почувствал обиден и е готов да си тръгне, но до негов трансфер няма да се стигне никак лесно. Бившият му клуб Барселона не разполага с достатъчно финанси за осъществяването на подобна операция, а Ювентус би го взел само под наем.

Друг кандидат се счита, че е тимът на Челси, а вчера бившият му съотборник и добър приятел Тиаго Силва, който сега защитава цветовете именно на лондончани, го посъветва да стори точно това. „RMC Sport“ също загатва, че Неймар обмисля да се присъедини към Челси, където би се събрал и с бившия си наставник на „Парк де Пренс“ – Томас Тухел. Смята се, че новият собственик на „сините“ Тод Боели желае да направи сериозна селекция на „Стамфорд Бридж“, а бразилецът би бил „перлата в короната“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети