Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ники Михайлов остава на "Герена", мениджъри пускали слуховете за трансфер

Спорт

Ники Михайлов остава на "Герена", мениджъри пускали слуховете за трансфер

Ники Михайлов остава на Герена, мениджъри пускали слуховете за трансфер - Tribune.bg
Снимка:

Капитанът на Левски Николай Михайлов няма да напусне отбора в посока Турция.

Михайлов обяви след поб­едата над ЦСКА 1948, че иска да остане и да помогне на клуба в тежката ситуация. Той бе един от първите, които си намалиха драстично месечно­то възнаграждение. По нареж­дане на собственика запретна ръкави и влезе в прилична спортна форма, като за целта свали повече от 20 килограма. Така си върна и мястото в на­ционалния отбор. Николай бе част от селекцията на Георги Дерменджиев за сблъсъците с Ейре (1:1) и Уелс (0:1) за Лигата на нациите. Той обаче остана на резервната скамейка, а под рамката бе доскорошният му съотборник на "Герена" Георги Георгиев, който премина в Черно море. Очаква се Михай­лов да получи повиквателна и за баража за европейското първенство срещу Унгария. Мачът е на 8 октомври на "Ва­сил Левски".

В последно време се спекулира много около евентуалния му трансфер, но към момента в офисите на клуба не е пристигала официална оферта за вратаря, според "Мач Телеграф".
Няма и запитване, нито пък какъвто и да е разговор.

Слуховете за трансфер на вратаря в Турция идват от мениджъри, които твърдят, че в момента водят преговори с Ерзурумспор за преминаването на Ники там, но до този момент на "Герена" няма нито едно доказателство, че това е истина.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп