Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ники Михайлов си припомни периода в Твенте

Спорт

Ники Михайлов си припомни периода в Твенте

Ники Михайлов си припомни периода в Твенте - Tribune.bg
Снимка:

"В България нещата се развиват добре, тъй като мерките са по-затегнати, отколкото в Нидерландия"

Вратарят на Левски Николай Михайлов говори пред пред холандска медия, разкривайки любопитни неща от личния си живот. Стражът на Левски коментира връзката си с известния модел – Николета Лозанова, за периода си в Твенте, за най-големите си грешки.

"В България нещата се развиват добре, тъй като мерките са по-затегнати, отколкото в Нидерландия. Страната е под карантина и можеш да отидеш само до супермаркетите и аптеките. Дори парковете бяха затворени до първия ден на май. Прекарвам време със семейството си и няколко други приятели. Имам два магазина за дрехи тук, ресторант за бързо хранене и друг ресторант. Сега планираме с партньорите ми как можем да доразвием тези въпроси. Освен това току-що закупих нов апартамент, който сега обзавеждам чрез дизайнер. Така прекарвам времето си по-леко”, започна Михайлов. Той уточни, че прекарва доста време със семейството си.

"Играя на PlayStation и Монополи с приятели. Сега си почивам, тъй като вече не съм на 20 години. Различен Николай съм вече от този, който беше. Николета Лозанова не е популярна само в България, а в целия свят. Тя е моята любов от детството. Помня, когато бях на 16, победихме с Левски в дербито срещу ЦСКА. След мача се запознахме на едно събитие, пихме кафе няколко дни по-късно и после вече бяхме заедно. Бяхме двойка до първите ми дни във Твенте. Всеки от нас тръгна по свой собствен път, но когато отидох в Турция, отново се събрахме. Вече е така от четири години”, каза той пред Vice.com. Според Николай Михайлов всички в България разпознават него и Николета.

"Аз съм играч на националния отбор, а тя е най-известната инфлуенсърка в България. Бяхме разпознавани и когато не бяхме заедно, но сега е по-различно. Ако трябва да бъда честен, не обръщам внимание на тези неща. Вече съм на 31 години и за опита си и случките съм се поучил.  Истина е, че имах Ламборгини, което бе оранжево-червено. В Холандия  има граница с Германия, но никога не съм бил по бързото каране. Сега съм много по-внимателен. Винаги колите са били моята любима тема и понякога просто сменям с друг модел. Сега карам Range Rover, тъй като е по-комфортно за моето семейство.”, призна още стражът на родния Левски. Той уточни, че е направил грешка, напускайки Нидерландия.

"Взех глупаво решение преди да напусна. Имах една година контракт с Твенте, но имах и устна договорка с Фиорентина след края на сезона. Трябваше да подпиша петгодишен договор. Две седмици преди това обаче счупих пръста си, а това преустанови разговорите между страните. Все още вярвам, че тогава трябваше да сменя обстановката. Спечелих всичко възможно за шест години и трябваше да намеря нова мотивация в живота си. Имах да избирам между Хетафе, Верона и два други клуба, но направих грешката да избера тима от Верона. Отивайки там, разбрах, че вратарят им е втори капитан на отбора. Те не се нуждаеха от мен и това ме влуди много. Отидох при треньора и питах защо не ме използва. Три седмици след договора се разделих с тях. Те бяха готови да ми дадат шанс по-натам, но аз се контузих за шест месеца. Всичко просто се обърка. Изборът ми с турския Мерсин Идманюрду също не беше добър. Вече не планирам много напред в бъдещето. Когато бях млад, имах много планове, но те непрестанно се променят. Не гледам по-далеч от няколко месеца напред. Може би сега мога да потвърдя, че няма да стана треньор или наставник на вратари, но това може да се промени след пет години. На това ме научи живота, че плануването в дълъг период от време е безсмислено. Ще видим какво ще се случи”, завърши Михайлов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати