Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Нюкасъл е похарчил най-много през зимния трансферен прозорец

Спорт

Нюкасъл е похарчил най-много през зимния трансферен прозорец

Нюкасъл е похарчил най-много през зимния трансферен прозорец - Tribune.bg

Зимният трансферен прозорец затвори и от Transfermarkt побързаха да направят класация кой клуб е похарчил най-много пари за нови играчи.

Очаквано това е Нюкасъл, който хвърли 102,1 милиона евро за трансфери. В топ 3 са още Ювентус (97,7 млн.) и Барселона (55 млн.).

Най-много пари тази зима бяха дадени за Бруно Гимараеш. От Нюкасъл броиха на Лион сумата от 42,1 млн. евро за 24-годишния бразилски халф. Тотнъм се подсили с Родриго Бентанкур от Ювентус срещу 19+6 милиона евро. Звездата на Брест Роман Февр пък се озова в Лион, който ще плати за него 15+2 милиона евро. С много надежди бе посрещнат в Евертън и трансферът на Дели Али от Тотнъм. "Карамелите" ще платят 12 млн. евро, но с бонусите сумата може да нарасне до 25.

Най-много шум се вдигна около трансфера на Пиер-Емерик Обамеянг от Арсенал в Барселона, въпреки че нападателят премина на "Камп Ноу" като свободен агент.Основното разочарование на Арсенал през есента сега е надеждата на испанския гранд. Да, Обамеянг е с намалена заплата, но и с очевиден шанс за игрови минути. С голям интерес бе проследено и преминаването на Кристиан Ериксен в Брентфорд, също със свободен трансфер. След като не му бе позволено да играе в Италия с пейсмейкър, той напусна Интер и започна тренировки с Аякс, но в край сметка се озова в Брентфорд, където няма да е единствения датчанин. Легендата на северномакедонския футбол Горан Пандев също смени отбора. Той си тръгна от Дженоа, за да отиде в Парма на Джиджи Буфон в Серия Б.

Топ 10:

1. Нюкасъл - 102,1 млн. евро
2. Ювентус - 97,7 милиона
3. Барселона - 55 милиона
4. Ливърпул - 45 милиона
5. Евертън - 37,5 милиона
6. Астън Вила - 30 милиона
7. Тотнъм - 29 милиона
8. Фиорентина - 28 милиона
9. Зенит - 27,15 милиона
10. Уотфорд - 24,7 милиона


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети