Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Нов клуб прояви интерес към Десподов

Спорт

Нов клуб прояви интерес към Десподов

Нов клуб прояви интерес към Десподов - Tribune.bg
Снимка:

Още един клуб се нареди на опашката за звездата на Лудогорец Кирил Десподов.

Крилото е в радара на АЗ Алкмаар.

Два кръга преди края на сезона в Нидерландия АЗ е в групата, която ще играе плейофи за Лигата на конференциите. Клубът иска да се подсили с флангови футболисти за новия сезон и се е поинтересувал от възможността за привличане на родния национал.

Както е известно, медиите в Гърция обявиха, че Десподов е желан и от Олимпиакос, както и от шотландския гранд Глазгоу Рейнджърс.

Според запознати ръководството на Лудогорец е поставило цена от 4 милиона евро на фланговия футболист. Той бе привлечен от Каляри, а освен това навън игра и за Щурм (Грац). През сезон 2020/21 крилото бе първо под наем при разградчани от тима от Серия "А", а после "Орлите" откупиха правата му срещу 1,7 млн. евро.

В Разград се колебаят дали националът да играе в домакинството срещу Черно море в събота. Кирил Десподов пропусна последните срещи заради контузия.

Спортно-техническият щаб не иска да рискува здравето му. Със сигурност той и голяма част от звездите на Лудогорец няма да играят в последния мач за сезона срещу Левски, тъй като ще бъдат пуснати по-рано във ваканция.

Все пак има шанс крилото да запише минути срещу Черно море, тъй като след края на мача ще бъде официалната церемония по връчването на шампионската титла и златните медали на Лудогорец.

"Надявам се Десподов да играе в следващия мач. Той беше контузен и затова не взе участие срещу Ботев (Пловдив). Не знам доколко сериозно е възпалението, но се надяваме скоро да се завърне в игра", каза старши треньорът на "Орлите" Анте Шимунджа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати