Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Нов обрат: Зингаревич се разбра със сдружението и купува Ботев Пд

Спорт

Нов обрат: Зингаревич се разбра със сдружението и купува Ботев Пд

Сдружение "ПФК Ботев" и руският милиардер Антон Зингаревич подновяват отново преговорите за прехвърляне на акциите на Ботев (Пловдив).

Това бе обявено в официалния сайт на клуба.

Ето какво написаха "канарчетата":

"Сдружение ПФК Ботев и изявилият готовност да инвестира във ФК Ботев Пловдив АД руски предприемач г-н Антон Зингаревич подновяват преговорите за прехвърляне на мажоритарен пакет от акциите на футболното дружество.

Настоящото съобщение е съвместна позиция на Сдружението и г-н Зингаревич.

До обрата спрямо вчерашното замразяване на разговорите се стигна, след като представители на г-н Зингаревич и членове на УС на Сдружение ПФК Ботев проведоха спешна среща в днешния ден, протекла изключително позитивно и ползотворно. Двете страни се договориха за спазването на строга конфиденциалност по условията на евентуалната сделка до завършването на преговорите.
Съзнавайки огромния интерес на обществеността и журналистите, бихме желали да поясним, че официална и достоверна информация за преговорите и бъдещето на клуба ще се публикува само на клубния сайт.

Желаем на всички светли, топли и споделени Коледни празници!"  


Коментари (1)

Добре изиграно театро на руската мафия.....свързана с ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ....................... След Варна, превземат Пловдив.....
25.12.2020 20:10 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още