Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Нови неприятности за звездата на Лион

Спорт

Нови неприятности за звездата на Лион

Нови неприятности за звездата на Лион - Tribune.bg

Лошият късмет за нападателя на френския Олимпик (Лион) Муса Дембеле сякаш няма край.

До момента има едва един гол от началото на сезона, а сега счупи и ръката си на тренировка, съобщи треньорът на тима Руди Гарсия.

Звездата няма да е на разположение за мача довечера с Нант от френското първенство.

"Все още не знаем какво точно е положението, колко време ще отсъства. Но към момента е извън нашите планове", заяви Гарсия, без да споменава евентуална дата за завръщането на нападателя.

Бившият футболист на Фулъм и Селтик се разписа едва един път през тази кампания, като това се случи на мача срещу Реймс на 29-и ноември, завършил 3:0. Миналия сезон му беше доста по-успешен, след като вкара 24 пъти, в това число и дубъл във вратата на Манчестър Сити в Шампионската лига.

Миналата събота Лион удължи серията си от 13 мача без поражение, след като отнесе Ница с 4:1. Също днес Лил, който за момента държи лидерската позиции, играе като гост на Монпелие.

"Нашата цел е да увеличим серията си на 14 мача без поражение. Но няма точки, които се печелят предварително. Миналата година Нант ни победиха на същия този стадион. Този мач с Канарчетата фокусира цялото ни внимание и ще направим всичко, за да спечелим. И така да увеличим тази чудесна поредица", допълни философски наставникът на "хлапетата".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети