Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Нови проблеми за Кристиано Роналдо в Рияд

Спорт

Нови проблеми за Кристиано Роналдо в Рияд

Нови проблеми за Кристиано Роналдо в Рияд - Tribune.bg

Преминаването на Кристиано Роналдо в Ал Насър е една от най-големите теми в световния футбол последните дни, но проблемите пред португалеца след трансфера му в Азия не спират.

Регулациите в Саудитска Арабия не са тежки като тези в Катар, но все пак и в тази страна има неща, които трябва да се спазват, а един от тях пряко засяга Роналдо и неговата любима – Джорджина Родригес.

По закон според правилата на държавата неженени двойки нямат право да живеят заедно, а двамата нямат сключен брак. Все пак има известна надежда за футболиста, след като адвокат от страната, който поиска да скрие своята самоличност каза: „Въпреки че законът все още забранява съвместния живот без брак, властите започнаха да си затварят полека-лека очите за подобни случаи, особено що се отнася до чужденци. Разбира се, ако се случи престъпно деяние, тогава властите ще реагират“, каза саудитският юрист, пожелал анонимност. 

Припомняме, че по-рано през деня се разбра, че Роналдо все още не е регистриран като футболист на Ал Насър и няма право да играе.


 

Автор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети