Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Новият ни ансамбъл с демонстративни изпълнения на "София Къп"

Спорт

Новият ни ансамбъл с демонстративни изпълнения на "София Къп"

Новият ни ансамбъл с демонстративни изпълнения на София Къп - Tribune.bg
Снимка:

Новият ансамбъл по художествена гимнастика ще участва демонстративно на международния турнир "София къп", който ще се проведе от 1 до 3 април в столичната зала "София".

Възпитаничките на Весела Димитрова и нейните помощнички Михаела Маевска и Ясена Стойнева ще представят за първи път официално композициите си пред родна публика в събота и в неделя.

Националните състезателки както при жените, така и при девойките, в първи ден на турнира ще играят пред погледа на олимпийските шампионки от Игрите в Токио 2020, които ще са официални гости на надпреварата.

Състезанието започва днес с изпълненията на гимнастичките от първа група при девойките, където са Дара Стоянова, Елвира Краснобаева и Жана Пенчева. Дара Малинова открива българското участие в трета група. В нея са още Никол Тодорова и Цветейоана Пейчева.

Надпреварата при жените стартира в 16.00 часа. В поток А са Магдалина Миневска, Радина Томова и Лъчезара Пекова. В поток Б попаднаха Татяна Воложанина, Ева Брезалиева, Стилиана Николова и Боряна Калейн.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети