Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Новият вратар на Лудогорец: Дойдох заради Дамбраускас

Спорт

Новият вратар на Лудогорец: Дойдох заради Дамбраускас

Новият вратар на Лудогорец: Дойдох заради Дамбраускас - Tribune.bg
Снимка:

Шампионът Лудогорец официално представи новия си вратар Кристиян Кахлина.

Хърватинът пристига под наем от Горица до края на сезона, а „орлите” имат опцията да го закупят след приключването на тазгодишната кампания. 

„Лудогорец е най-добрият отбор в България. Работил съм с Валдас Дамбраускас девет месеца в Горица, който сега води Лудогорец и знам методите му на работа. Имахме добри резултати и чудесна комуникация. Сега имам възможността да дойда тук. След като съм в Лудогорец, съм готов да бъда титуляр, защото това е причината да пристигна. Това е добра възможност за мен да се развия и да направя крачка напред. Искам да се боря и да се доказвам в този клуб.

Първо, най-важното решение при мен бе треньорът, който ми се обади. Приех веднага, защото знам неговите методи, тренировки. Може да не знам играчите, но знам какво той иска от тях. Смятам, че това е най-важното за един вратар – да вижда какво иска треньорът от него. Идвам за три месеца под наем, но ако не беше Валдас Дамбраускас, може би нямаше да подпиша. Тук съм заради неговата покана.

Знам за българския футбол. Имам приятели, които играят тук. Гледал съм някои срещи основно заради тях, както и на Лудогорец. Не гледах мачовете с Локо Пловдив и ЦСКА, тъй като имах ангажименти към Горица.

Сега подражавам на Тер Стеген, а преди на Буфон. За мен стилът на германеца е отличителен и това е моделът, който следвам”, завърши играчът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати