Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ново изпитание за „Левски“

Спорт

Ново изпитание за „Левски“

Ново изпитание за Левски - Tribune.bg
Снимка:

Неплатен ремонт и два запора на сметките тегнат над „синия“ клуб

Лидерът във временното класиране на Първа лига - "Левски", е със запорирани сметки, съобщи clubz.bg. Причината – частно дело за неплатен ремонт в сектор „А“ на стадион „Георги Аспарухов“ и два запора на сметките от изпълнителни производства срещу клуба.

По едното дело се чака решение дали Софийския районен съд /СРС/ ще признае иска на фирма, взела участие в ремонта на клубния стадион. От компанията, извършила дизайнерски услуги, настояват, че не са получили 20 000 лв. Клубът обаче не е подписал приемо-предавателния протокол за дейността, т.е. - не е приел изпълнението, защото не е доволен.

Други две дела, приключили със запори, които СРС е наложил на "синия" клуб са за задължения към холандския футболен агент Уинстън Хаатрехт и към тв звездата Андрей Арнаудов. Хаатрехт наснтоява, че от „Герена" не са му заплатили 10 000 евро за трансфер на двама футболисти.

Другият запор идва от ТВ продуцента Андрей Арнаудов за невъзстановен заем от 40 000лв., отпуснат на „сините“. Той и съдружникът му Иван Христов бяха членове на управата на "Левски" по времето на Иво Тонев.

Всички тези дела подлежат на инстанционен контрол от "горната" инстанция - в случая Софийски градски съд.

 


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Левски, запор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати