Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Няма начин Десподов да остане в Щурм Грац

Спорт

Няма начин Десподов да остане в Щурм Грац

Няма начин Десподов да остане в Щурм Грац - Tribune.bg

Крилото ще се върне в Каляри в края на сезона

Кирил Десподов е изключително малко вероятно да играе и през следващия сезон в Щурм Грац, съобщава „Kleine Zeitung“. Причината е, че австрийският клуб намалява с 25% своя бюджет. Така на практика шансовете на българина да бъде купен или взет отново под наем от Щурм се оценяват като нищожни.

Спортният директор на Щурм Грац Анреас Шикер е поставен в много деликатна позиция, защото ресурсите му са ограничени и той не разполага с много възможности за движение на трансферния пазар.

Кирил Десподов прави много добър сезон в австрийското първенство. Той има 8 гола на своята сметка и е основният голмайстор за Щурм през кампанията.

Българският национал ще се завърне в Каляри след края на сезона в Австрия и ще трябва да изчака решението на италианския клуб, за да разбере какво ще бъде неговото бъдеще.

В Каляри са много впечатлени от големия прогрес, който направи Десподов през последните 12 месеца, но все още не е ясно дали на българина ще му бъде даден шанс или ще се търси друг отбор, на който да бъде преотстъпен.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети