Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Няма начин Десподов да остане в Щурм Грац

Спорт

Няма начин Десподов да остане в Щурм Грац

Крилото ще се върне в Каляри в края на сезона

Кирил Десподов е изключително малко вероятно да играе и през следващия сезон в Щурм Грац, съобщава „Kleine Zeitung“. Причината е, че австрийският клуб намалява с 25% своя бюджет. Така на практика шансовете на българина да бъде купен или взет отново под наем от Щурм се оценяват като нищожни.

Спортният директор на Щурм Грац Анреас Шикер е поставен в много деликатна позиция, защото ресурсите му са ограничени и той не разполага с много възможности за движение на трансферния пазар.

Кирил Десподов прави много добър сезон в австрийското първенство. Той има 8 гола на своята сметка и е основният голмайстор за Щурм през кампанията.

Българският национал ще се завърне в Каляри след края на сезона в Австрия и ще трябва да изчака решението на италианския клуб, за да разбере какво ще бъде неговото бъдеще.

В Каляри са много впечатлени от големия прогрес, който направи Десподов през последните 12 месеца, но все още не е ясно дали на българина ще му бъде даден шанс или ще се търси друг отбор, на който да бъде преотстъпен.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още