Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Обамеянг напуска Челси и поема към МЛС

Спорт

Обамеянг напуска Челси и поема към МЛС

Обамеянг напуска Челси и поема към МЛС - Tribune.bg

Нападателят на Челси Пиер-Емерик Обамеянг вече търси начин да напусне клуба.

Интерес към него през януари имаше от Испания и Италия, но до трансфер не се стигна, тъй като той вече е играл за два отбора през този сезон - Барселона и Челси - и няма право да играе за трети. Сега обаче пред него се отваря възможност да поеме към САЩ и да се присъедини към Лос Анджелис ФК, като подобен трансфер е възможен, стига и самият играч да е съгласен, пише "Лондон Ивнинг Стандард".

Преминаване в отбор от САЩ е възможно за Обамеянг заради фактът, че там новият сезон започва през февруари. Освен това трансферният прозорец в страната е отворен до 24 април. Габонецът обаче не е убеден, че това ще бъде правилната крачка за продължаване на кариерата му.

От друга страна обаче нападателят рискува да прекара пролетния полусезон на пейката в Челси. Очаква се той да получава доста малко шансове за изява, особено след мащабната зимна селекция в клуба. Ясен знак за това бе и изваждането му от състава за елиминациите в Шампионската лига.

В Лос Анджелис са набелязали Обамеянг за заместник на Гарет Бейл, който изненадващо реши да сложи край на кариерата си. Американците тепърва обаче ще трябва да намерят начин да убедят футболиста да приеме тяхното предложение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати