Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Обучение по професията „Помощник-треньор“

Спорт

Обучение по професията „Помощник-треньор“

Обучение по професията Помощник-треньор - Tribune.bg
Снимка:

Специфична професионална подготовка по тенис ще се проведе по методика на Международната тенис федерация

За първа година Българската Федерация по Тенис, ще проведе обучение за придобиване на квалификация по професията „Помощник-треньор" - 813100 Държавен образователен стандарт.

Обучението ще се проведе от лицензираният от Националната агенция за професионално образование и обучение, център за професионално обучение към Българската Федерация по Тенис.

Специфична професионална подготовка по тенис ще се проведе по методика на Международната тенис федерация (ITF) за треньори на начинаещи и средно напреднали състезатели (Ниво 1). Това дава възможност на завършилите да получат едновременно свидетелство за професионална квалификация по професията „Помощник-треньор" и сертификат от Българската Федерация по Тенис за завършен курс за треньори на начинаещи и средно напреднали състезатели (Ниво 1) на Международната тенис федерация (ITF). Свидетелство за професионална квалификация по професията „Помощник-треньор" е държавно признат документ от страните в Европейския Съюз и може да се легализира и/или да се добави към него Europаss приложение на необходимия език.

Обучението ще се проведе в периода от март 2019 г. до ноември 2019 г. и ще се състои от 960 часа разпределени в часове по обща професионална подготовка, отраслова подготовка и специфична професионална подготовка. Учебния план включва 480 часа теория и 480 часа практика. Часовете по теория ще се проведат дистанционно, а част от практичните занятия ще бъдат осъществени в клубове. Освен часовете по тенис, участниците в курса ще имат теоретични часове по Здравословни и безопасни условия труд, Икономика , Предприемачество, Чужд език, Спортен мениджмънт и основи на спортната тренировка.

За записване в курса желаещите ще трябва да представят диплома за средно или висше образование, медицинско ,попълнено заявление и кратко CV. Желаещите да участват в курса е необходимо да се запишат за целта на имейл адрес : bgtenniseduaction@gmail.com до 10 март 2019 г.

Цената на курса е 1 500 лв. Заплаща се при започване на обучението.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети БФТенис

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети