Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Обявиха колко зрители ще има на финала за Купата

Спорт

Обявиха колко зрители ще има на финала за Купата

Обявиха колко зрители ще има на финала за Купата - Tribune.bg
Снимка:

Вече стана ясно колко зрители ще могат да присъстват на финала в турнира за Купата на България, след като от Професионалната футболна лига, която администрира турнира разясниха ситуацията. Към днешна дата 4 000 зрители ще могат да наблюдават на живо двубоя между Арда и ЦСКА.

Ето какво пишат от Лигата:

Българската професионална футболна лига би искала да ви информира, че на база действаща заповед № РД-01-265/23.04.2021 на Министерството на здравеопазването на финала за Купата на България между отборите на Арда (Кърджали) и ЦСКА (София), който ще се играе на Национален стадион „Васил Левски“ на 19 май от 19:30 часа, ще бъде допусната публика съобразно капацитета на спортното съоръжение – по 1000 зрители на всеки един от четирите сектора.

В тази връзка БПФЛ предоставя на двата клуба по 2000 билета. Клубовете финалисти сами организират разпространението на билетите сред своите привърженици както следва:

ПФК Арда Кърджали

Сектор А: 1000 билета с цена по 25 лева
Сектор Б: 1000 билета с цена по 15 лева

ПФК ЦСКА София

Сектор В: 1000 билета с цена по 25 лева
Сектор Г: 1000 билета с цена по 15 лева

По силата на жребия символичен домакин на срещата е Арда Кърджали.

Българската професионална футболна лига има готовност да реагира незабавно при настъпила промяна в разпоредбите на отговорните институции свързани с максимално допустимия капацитет на зрители при спортни събития на открито.

Напомняме на всички зрители, че според действащата Заповед на Министерството на здравеопазването, носенето на предпазни маски на стадиона е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, а зрителите трябва да са разположени на дистанция от минимум 1,5 метра.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети