Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Официално! Хебър - ЦСКА ще се играе на “Българска армия”

Спорт

Официално! Хебър - ЦСКА ще се играе на “Българска армия”

Официално! Хебър - ЦСКА ще се играе на Българска армия - Tribune.bg

Двубоят от 1/16-финалите за Купата на България между Хебър Пазарджик и ЦСКА официално ще се играе на стадиона на столичани „Българска армия“, съобщи спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз.

Както е известно, по програма срещата трябваше да се състои на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик, но заради лошото състояние на тревната настилка се стигна до промяна.

По този начин двата отбора ще се изправят в София, а началният час е променен от 16:00 на 18:00 часа. Вчера пазарджиклии предложиха мачът да се играе на стадион „Локомотив“ в Пловдив, но, лично треньорът на пловдивчани Александър Тунчев не е пожелал стадионът на водения от него отбор да се ползва за турнирния двубой.

Ето какво гласи официалното съобщение от СТК:
По предложение на ПФЛ и двата клуба и със съгласието на Нова Броудкастинг груп, срещата от 1/16 финалите на купа България, между отборите на ФК „Хебър 1918“ Пз и ПФК „ЦСКА-София“ Сф – ще се играе по програма на 22.09.2021 г. от 18.00 часа на стадион Българска армия – София, вместо на стадион Г.Бенковски Пазарджик от 16.00 часа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети