Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Официално! Кристиано Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед

Спорт

Официално! Кристиано Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед

Официално! Кристиано Роналдо се завърна в Манчестър Юнайтед - Tribune.bg

Манчестър Юнайтед официално оповести привличането на Кристиано Роналдо от Ювентус, след като двата клуба са се споразумяли за условията по сделката.

В официалното съобщение до медии и фенове се споменава, че все още трябва да бъдат уточнени личните условия на играча, да премине медицински прегледи и да му бъде издадена работна виза.

Припомняме, че само до преди часове се смяташе за сигурно, че суперзвездата ще акостира в градския съперник - Манчестър Сити, но явно нещата са били доста по-различни.

Британските медии съобщиха, че Манчестър Юнайтед е предложил на Ювентус 25 млн. евро за 36-годишния португалец, а контрактът на Роналдо ще бъде до 2023 г. Други детайли по сделката засега не се съобщават.

За нападателят претендираха също Манчестър Сити и Пари Сен Жермен, които обаче не искаха да плащат трансферна сума. Роналдо вече игра в Манчестър Юнайтед в периода 2003 - 2009 г. За последно той бе футболист на Ювентус, в който премина от Реал Мадрид през 2018 г. Отбелязвайки 29 гола за Юве, той стана голмайстор в Серия А.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп