Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Официално! Подписаха договора за стадиона на Локомотив

Спорт

Официално! Подписаха договора за стадиона на Локомотив

Официално! Подписаха договора за стадиона на Локомотив - Tribune.bg
Снимка:

Заместник-кметът по строителството на Пловдив Пламен Райчев и управителят на "Рудин" ООД Живко Желев подписаха договора за проектиране и строителство на ст. "Локомотив" в присъствието на кмета Здравко Димитров в последния ден на 2020 г.

"Пожелавам ви спорна работа на обекта, а ние като администрация на Община Пловдив ще съдействаме за по-бързото изграждане на стадиона, за да може и двата отбора да се сдобият с нова и модерна база", заяви кметът Здравко Димитров. 

Управителят на фирмата изпълнител пое ангажимента още в първите дни Новата година да започне работа проекта. Стартират геоложките проучвания, които са необходими за изготвянето на идейния и техническия проект на съоръжението.

lokomotivpd.comlokomotivpd.com

Щастлив съм, че изпращаме годината с подписани договори и за двата стадиона ва водещите пловдивски отбори. Благодаря на премиера Бойко Борисов, че подкрепи желанието на Община Пловдив да изгради модерни съоръжения, на които се надяваме да гледаме интересни мачове в най-скоро време", допълни още кметът.
Правителството в началото на годината 37 милиона лева с ДДС за спортната инфраструктура на Пловдив, които бяха разпределени по следния начин - за стадиона на "Ботев" - 25 млн. лв. и "Локомотив" - 12 млн. лв.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати