Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Официално! ЦСКА няма да играе контрола с Хартберг

Спорт

Официално! ЦСКА няма да играе контрола с Хартберг

Официално! ЦСКА няма да играе контрола с Хартберг - Tribune.bg
Снимка:

Контролата на ЦСКА с Хартберг окончателно пропадна, обявиха от клуба. Тя беше насрочена за днес сутринта, отборите направиха своите загрявки и точно, когато съдийската тройка се очакваше да ги изведе за началото на срещата, собственикът на комплекс „Аркадия“ забрани срещата да се играе заради метеорологичните условия.

Това породи недоволство в щабовете на двата тима, които искаха срещата да се състои, но в крайна сметка се наложи отборите да се приберат в хотелите си. Армейците веднага се отправиха към маломерно помощно игрище в своята база, за да компенсират с тренировъчно занимание.

Ръководството на ЦСКА ще предприеме инициатива да намери друг съперник за следобед, тъй като австрийците по план трябва да пътуват за родината си.

Евентуална нова проверка обаче пак зависи от много фактори, които за съжаление няма как да се контролират от "червените".

ЦСКА беше заявил следните стартов състав за мача с Хартберг: 1. Густаво Бусато, 19. Иван Турицов, 2. Юрген Матей, 4. Мено Кох, 18. Брадли Мазику, 3. Жеферсон, 21. Амос Юга, 5. Федерико Варела, 8. Греъм Кери, 30. Яник Вилдсхут, 17. Бисмарк Чарлс.  


Етикети ЦСКА - София

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още