Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Официално: Цветана Пиронкова с номинация за "Завръщане на годината"

Спорт

Официално: Цветана Пиронкова с номинация за "Завръщане на годината"

Официално: Цветана Пиронкова с номинация за Завръщане на годината - Tribune.bg
Снимка:

Печелившите стават ясни следващата седмица

Цветана Пиронкова получи номинация за "Завръщане на годината" от Женската тенис асоциация (WTA). Това става ясно от съобщение на сайта на организацията. Победителките ще бъдат обявени през следващата седмица, а до тогава избрани представители на медиите ще могат да дадат своя глас.

Цветана Пиронкова изуми света, след като се завърна на корта по време на Откритото първенство на САЩ и достигна до четвъртфинал. Тя не беше играла на професионално ниво близо 3 години, тъй като си взе почивка, за да роди своя син Александър.

За приза "Завръщане на годината" Пиронкова си съперничи с двукратната шампионка от Големия шлем Виктория Азаренка, както и с Лаура Зигемунд и Патриция-Мария Тиг.

Най-силна е конкуренцията в категорията "Тенисистка на годината". За отличието се борят настоящата шампионка на Откритото първенство на Австралия - София Кенин, която освен това достигна и до финала на "Ролан Гарос", Наоми Осака (шампионка от Откритото първенство на САЩ), Ига Швьонтек (шампионка от "Ролан Гарос"), Виктория Азаренка, Симона Халеп (3 титли през годината) и Арина Сабаленка (3 титли през годината).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати