Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ОФИЦИАЛНО: Започна продажбата на билети за Олимпийските игри Токио 2020

Спорт

ОФИЦИАЛНО: Започна продажбата на билети за Олимпийските игри Токио 2020

ОФИЦИАЛНО: Започна продажбата на билети за Олимпийските игри Токио 2020 - Tribune.bg
Снимка:

Очаква се активно търсене на пропуски, съобщиха от БОК

"КоСпорт" официално бе обявен за оторизиран партньор за продажба на билети за олимпийските игри Токио 2020 г. в България. В изпълнение на тази важна роля "КоСпорт" ще работи в тясно сътрудничество с Организационния комитет на олимпийските игри в Токио 2020 г. и БОК, за да подпомогне посрещането на феновете на следващите Олимпийски игри с голямо разнообразие от билети и пакетни възможности.

Търсенето на билети, които ще се продават въз основа на принципа „пръв пристигнал - пръв обслужен“, се очаква да бъде активно. До провеждане на дългоочакваните олимпийски игри в Токио 2020 г. /от 24 юли до 9 август 2020/ остават по-малко от 15 месеца. Заинтересованите български жители се насърчават да се регистрират сега на www.cosport.com и да посещават редовно уебсайта, тъй като често се предоставя нова информация.

Един от ключовете моменти за голямото посещение на Олимпийските игри е да се направи ранно планиране - особено с цел преглед на най-новия график на състезанията - и да се изготви списък на събитията, които желаете да видите преди началото на продажбите. Билетите за най-популярните събития могат да се окажат недостатъчни, така че ранното регистриране ще позволи на най-подготвените фенове да бъдат сред първите, които ще закупят най-търсените билети.

Продажбите на пакети, включително билетите плюс настаняването и / или хотелиерските услуги, ще бъдат достъпни на принципа „пръв пристигнал - пръв обслужен“, заедно с продажбата на индивидуални билети. Пакетите за хотелиерски услуги и билети ще съчетават широка гама от билети за събития, настаняване в три или четири звездни хотели, ежедневна закуска и експертно упътване от датата на закупуването до отпътуването от опитен екип на "КоСпорт" и компетентни местни домакини.

„КоСпорт"използва нашите задълбочени познания за Япония и Олимпийските игри, за да разработи голямо разнообразие от индивидуални варианти за продажба на билети и пакети, които ще отговорят на редица бюджети и интереси", заяви президентът на КоСпорт Робърт Ф. Лонг.

„Нашите гости могат да открият, че възползването от нашите пакети за хотелиерски услуги и билети улеснява посещението на Олимпийските игри, което им позволява да се насладят на това случващо се веднъж в живота преживяване. Ще има много възможности за избор от началото на продажбите, но най-добрите пакети със сигурност ще се продават бързо."

Допълнителна информация за продажбата на билети и пакети, както и за това как да регистрирате акаунт е достъпна на www.cosport.com.

Посетете tokyo2020.org за актуална информация относно подготовката на града-домакин Токио за посрещане на световните почитатели през юли 2020 година, пише официалният сайт на БОК.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети