Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Орела: Никола Спасов ми остави отлично наследство в Монтана

Спорт

Орела: Никола Спасов ми остави отлично наследство в Монтана

Орела: Никола Спасов ми остави отлично наследство в Монтана - Tribune.bg
Снимка:

Договорът на новия треньор на Монтана - Атанас Атанасов-Орела, е за срок от две години, разкри самият специалист след първата тренировка, която проведе вчера на стадион "Огоста".

"Тук съм като у дома си, с повечето футболисти се познаваме, знаят какво искам от тях, така че едва ли ще имаме проблеми", бяха първите думи на Орела.

Основната цел на Монтана е да не трепери до последно за оставането си в елита. Друга важна задача пред новия наставник е да интегрира в отбора млади футболисти от школата.

"Вече съм разговарял с Боби Дамянов от Кариана. Харесвам го още от втория си престой тук, когато бе на 18 години, дадох му шанс в няколко срещи и още тогава казах, че има много хляб в него."

"Много нелепо е това, което се случи с Никола Спасов. Имам страхотни спомени с него. Бях 17-годишен, когато за първи път ме повикаха в мъжкия тим на Спартак Варна, а той бе един от лидерите на отбора тогава, но се държеше като равен с равен с мен. Прекрасен човек, отличен треньор. Жалко само че си отиде така бързо от този свят. Бог да го прости! Добро наследство ми е оставил в Монтана, отлично подготвени и физически, и тактически футболисти", завърши Атанасов.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати