Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Още един отказва да преподпише с Левски

Спорт

Още един отказва да преподпише с Левски

Още един отказва да преподпише с Левски - Tribune.bg

Вижте кой е той

Марин Петков е поредният футболист на Левски, отказващ да поднови договора си с клуба. Контрактът на 20-годишното крило изтича на 30 юни следващата година, а от „Герена“ вече са направили опити да го удължат, пише "Тема спорт".

Марин обаче поставил условия, които Наско Сираков на този етап не приема. При това положение Петков ще може да преговаря безпроблемно с друг отбор от 1 януари 2025 г.

Мажоритарният собственик на „сините“ си притеснявал да не се повтори ситуацията с Андриан Краев. Халфът категорично отказа няколко добри оферти през зимната пауза и съвсем скоро ще си тръгне от Левски като свободен агент. За него се говори, че има споразумение с Лудогорец.

Дълго разправии със Сираков за договорите си имаха и други играчи на Левски, сред които трениращия индивидуално Андриан Краев и напусналия Жереми Петрис .

Марин Петков е един от малкото футболисти, които играят на ниво със синия екип въпреки кризата. Той дебютира за Левски през ноември 2019 година и е най-младият състезател на клуба, записал над 100 мача. До момента те са точно 125.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети