Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Още на старта – Гришо е аут от турнира в Мадрид

Спорт

Още на старта – Гришо е аут от турнира в Мадрид

Още на старта – Гришо е аут от турнира в Мадрид - Tribune.bg
Снимка:

Отнесе го квалификант

Григор Димитров катастрофира тежко още в първия кръг на сингъл от тенис турнира в Мадрид. Бойкотиращият България тенисист изигра поредния си слаб мач през сезона загуби позорно с 6:7(8), 6:7(4) от американския квалификант Тейлър Фриц. 

За втора поредна година Димитров губи още на старта в испанската столица. Преди 12 месеца той беше елиминиран от Милош Раонич.

Това беше първи двубой между Гришо и Фриц, а българинът определено има за какво да съжалява, тъй като в течение на мача пропиля много шансове.

Димитров проби съперника си в първия сет и поведе с 4:2, но допусна рибрейк и спорът трябваше да се решава с тайбрек, който хасковлията загуби на 8.

Във втория сет Фриц поведе с 3:0, но Григор успя да се върне в мача при 4:4. След това играта вървеше гейм за гейм и отново тайбрекът се оказа големият проблем за българина.

В следващата фаза 21-годишният Фриц пък ще играе със световния №1 Новак Джокович, докато Гришо също продължава, но в надпреварата на двойки, където играе заедно с Карен Хачанов (Русия).

Източник: Новспорт


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети