Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Отбор от Саудитска Арабия предлага 1,2 милиарда евро на Меси

Спорт

Отбор от Саудитска Арабия предлага 1,2 милиарда евро на Меси

Отбор от Саудитска Арабия предлага 1,2 милиарда евро на Меси - Tribune.bg

Вижте подробности

Ръководството на саудитския Ал-Хилал буквално стига до лудост, за да привлече Лео Меси. От клуба са предложили на 35-годишният аржентинец двегодишен договор срещу умопомрачителната сума от 1,2 милиарда евро.
 
Ако седемкратният носител на „Златната топка“ приеме, ще получава по 600 милиона евро на година, което е два пъти повече от настоящата заплата на Кристиано Роналдо в  Ал-Насър.
 
Според информациите, бащата Меси и негов агент – Хорхе, е дал съгласието си на Ал Хилал, но самият световен шампион с Аржентина все още не е решил къде ще продължи кариерата си. Както е известно, капитанът на „гаучосите“ става свободен агент съвсем скоро. Той има договор с ПСЖ до 30 юни.
 
Ал Хилал не е единственият клуб, който проявява интерес към Лионел Меси. Медиите в Аржентина твърдят, че клуб от английската Висша лига и американският Интер Маями също са заинтересувани от услугите на футболната звезда.
 
Барселона все още е актуален вариант, но има съмнения, че каталунците могат да си позволят финансово завръщането на една от най-големите си легенди на „Камп Ноу.“ Според „Мундо Депортиво“, самият Меси няма намерение да облече отново екипа на „блаугранас“ през следващия сезон.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети